นายไชยธีระ พันธุ์ภักดี
Agriculture



Keyword
ความยืดหยุ่น , ข้าวอินทรีย์ , เกษตรกรรายย่อย , เชียงใหม่ , การปรับตัว , โควิด-19 , เกษตรกรผู้ปลูกผัก , การรับมือ , วิสาหกิจชุมชน , การพัฒนาการเกษตร , การยอมรับ , มันสำปะหลัง , โรคใบด่าง , ชัยภูมิ ,



Research project : 5 record
2564 : Building resilience of Central Northeastern vegetable growers to cope with the COVID-19 outbreak
การสร้างความยืดหยุ่นของเกษตรกรผู้ปลูกผักในภาคตะวันออกเฉียงเหนือตอนกลาง เพื่อรับมือกับการระบาดของโรคโควิด-19
2564 : Building resilience of Central Northeastern vegetable growers to cope with the COVID-19 outbreak
การสร้างความยืดหยุ่นของเกษตรกรผู้ปลูกผักในภาคตะวันออกเฉียงเหนือตอนกลาง เพื่อรับมือกับการระบาดของโรคโควิด-19
2566 : Coping strategy and adaptation against the COVID-19 of agricultural community enterprises in Khon Kaen Province: Guideline for dealing with Covid-19 and other new emerging respiratory diseases
การรับมือและการปรับตัวต่อโรคโควิด–19 ของวิสาหกิจชุมชนทางการเกษตรในจังหวัดขอนแก่น: แนวทางปฏิบัติต่อโรคโควิด-19 และโรคทางเดินหายใจอุบัติใหม่ชนิดอื่นๆ
2564 : Social-ecological Factors Affecting the Acceptance of Resistant Cassava Species to the Cassava Mosaic Disease (CMD) amongst Farmers in Nong Bua Rawe District, Chaiyaphum Province
ปัจจัยทางสังคมนิเวศที่มีผลต่อการยอมรับมันสำปะหลังพันธุ์ทนทานโรคใบด่างของเกษตรในพื้นที่อำเภอหนองบัวระเหว จังหวัดชัยภูมิ
2565 : Social-ecological resilience strategies of community enterprise groups in Central Northeastern provinces to cope with the impacts of the COVID-19 outbreak
กลยุทธ์ความยืดหยุ่นทางสังคมนิเวศของกลุ่มวิสาหกิจชุมชนในภาคตะวันออกเฉียงเหนือตอนกลาง เพื่อลดผลกระทบจากการระบาดของโรคโควิด-19